Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка БулфотоПрез април политиците се провалиха, не

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка БулфотоПрез април политиците се провалиха, не
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Истината е, че ерата на ГЕРБ за добро или за лошо приключи

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Булфото

През април политиците се провалиха, не сътвориха държавно управление. Ако и в този момент създадат същото, това ще е тежък щемпел върху политическата класа. Не би трябвало да го позволяваме. Такива студенти ги изключваме от унивелрситета, а политиците би трябвало да бъдат изключени от политическото занятие. Така че България има потребност от държавно управление, въпреки че за мен. няма да е съдбовно, в случай че не се сформира държавно управление, тъй като още известно време няма да имаме парламент, което от една позиция е добре, защото няма да се фабрикуват некачествени закони. 

Това разяснява в ефира на бТВ проф. Огнян Герджиков.

Най-добрият вариянт е, в случай че в този момент не може да се сътвори държавно управление, идващите парламентарни избори да са две в едно дружно с президентските. Това е изцяло допустимо, разяснява той.

Не съм сюрпризиран от резултата от изборите, тъй като той не се разграничава съществено от това, което беше преди три  месеца. Не можеше да има нещо радикално друго. Истината е, че ерата на ГЕРБ за положително или за неприятно завърши, разяснява професорът.

ГЕРБ си отива и в никакъв случай повече няма да вземе тази водеща роля в българската политика, добави той. 

Има Такъв Народ в някаква дребна степен прилича това, което беше Национална движение „Симеон Втори" през 2001 година, разяснява той.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР